Το Πνεύμα του Ανταγωνισμού Μπορεί να Σας Βοηθήσει να Επιτύχετε τους Στόχους ικανότητάς Σας

Πέμπτη , 13, Απρίλιος 2017 Leave a comment

εργάζονται έξω

Εμείς, ως ανθρώπινα όντα, όλοι αγαπούν τον ανταγωνισμό. Το να είσαι ο καλύτερος σε κάτι, είναι ό, τι τα καύσιμα μας για τη βελτίωση στην καθημερινή μας ζωή. Θεωρείται υγιές να επιδιώκουν ένα στόχο υψηλότερες επιδόσεις σε ό, τι το πεδίο της endeavor γαργαλάει φαντασία μας. Πείτε το όπως θέλετε, το ένστικτο των ζώων, φυλής μας σύνδεση, ο ερπετώδης νους, κ. λπ. Εμείς τα ανθρώπινα όντα θα σκάψει βαθύτερα για να επιτευχθεί ένας στόχος, αν είμαστε σε άμεσο ανταγωνισμό με το συνάνθρωπο.

Τώρα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πραγματικός ανταγωνισμός μόνο αντιληπτή ανταγωνισμού.

Εμείς ως άνθρωποι είναι το μόνο που πραγματικά σε ανταγωνισμό με τον εαυτό μας. Έτσι, εκτός και αν είστε ένας από εκείνους άτομο με λέιζερ καθοδηγείται εστίαση, μπορεί να χρειαστεί κάποια βοήθεια για να ωθήσει τον εαυτό σας στο επόμενο επίπεδο της επιτυχίας.

Σε ό, τι αφορά την φυσική κατάσταση, την πρώην αθλητές πιστεύω ότι έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα, όταν πρόκειται να πάρει πίσω τους πρώην σωματικά ικανός εαυτός μας. Έχουν περάσει αυστηρή σωματική άσκηση με σκοπό την επίτευξη αθλητικό στόχος. Μη-αθλητές συνήθως έχουν καμία προηγούμενη εμπειρία εκτός από το μάθημα της γυμναστικής στο σχολείο, το οποίο ήταν απαίτηση να αποφοιτήσουν και όχι μια ατομική επιλογή. Ο καθένας μπορεί να είναι ένας διανοούμενος αν μεγάλη, αλλά θα πρέπει να κρατήσει το σώμα σας σε φόρμα όσο και το μυαλό σας. Αν δεν το κάνετε, τότε ποιος νοιάζεται αν έχετε ένα λαμπρό μυαλό, αν έχεις το σώμα κάποιου που είναι 80 ετών και είναι μόνο 50 ετών.

Ο παππούς μου πέθανε στην ηλικία των 62 ετών από Καρδιακή νόσο.

Ήταν ένας άνθρωπος της αναγέννησης που θα μπορούσε να κάνει ακριβώς για τίποτα εκτός από το να επεκτείνει τη ζωή του. Πνευματικά δεν ήταν σε θέση να ενεργοποιήσετε το διακόπτη για να αλλάξετε αυτές τις ανθυγιεινές διατροφικές και fitness συνήθειες. Όλα αυτά δείχνουν ότι η πλειοψηφία από εμάς χρειάζονται μια μικρή βοήθεια για να κάνουν αυτά τα υγιή συνήθη αλλαγές στη ζωή μας.

Τώρα μπορείτε να ρωτήσετε, «Τι είδους ανταγωνισμό θα πρέπει και εγώ να συμμετέχω». Θα ήθελα να συστήσω να βρει κάτι που σας αρέσει ή να έχουν ένα ισχυρό συμφέρον να συνεχίσει. Συμβουλευτείτε έναν φίλο και να μάθετε τι είδους σωματικές δραστηριότητες που ακολουθούν. Μπείτε σε ένα πρωτάθλημα ή ένα κλαμπ το οποίο έχει μια χρηματοοικονομική υποχρέωση. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν μια ισχυρή σύνδεση με τα λεφτά που οδηγεί στο «αν είμαι πληρώνουν για αυτό, θα το κάνω» στάση.

Βρείτε δραστηριότητας/τον ανταγωνισμό που προκαλεί το αυτοκίνητο σας για την επίτευξη. Βρείτε ότι η καρδιά του πρωταθλητή που ωθεί πάντα να βελτιώσουμε και να το κάνουμε καλύτερα την επόμενη φορά. Μην αποθαρρύνεστε από το να μην βγαίνει στην κορυφή για πρώτη φορά έξω από την πύλη. Το απλό γεγονός του να κάνει θα σας θέσει εκτός από σας πριν από αυτο, η οποία θα σας ωθήσει προς μια κατεύθυνση μεγαλύτερης επίτευξη τόσο σωματική όσο και ψυχική.

Θυμάμαι πάντα το σώμα σας είναι ένα αξιόλογο μηχάνημα που μεγαλώνει, αν και η ίδια θεραπεύει, αν σπάσει, αν θέλουμε να καλλιεργήσουμε σωστά σε καθημερινή βάση. Ζητήστε τη σωστή διατροφή και συνεπή φυσική δραστηριότητα για να ζήσει και να ευημερήσει.

Please give us your valuable comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *